Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Duminică se joacă „Rapsodie în doi”

• spectacolul începe la ora 18.00, la Sala Mare a Teatrului „Maria Filotti”

 

Duminică, 15 noiembrie, de la ora 18,00, la Sala Mare a Teatrului „Maria Filotti” se joacă „RAPSODIE îN DOI”, un spectacol coupe din dramaturgia lui  Teodor Mazilu. Creaţie colectivă a trupei de actori coordonată regizoral de Lucian Sabados, „Rapsodie în doi” cuprinde un colaj din două texte scrise de Teodor Mazilu, dar care sunt dedicate aceleiaşi teme, Avatarul cuplului în zilele noastre, întâmplări între un el şi o ea, fie din universul familial, fie în ipostază de îndrăgostiţi, fie în ipostază de afacerişti. Primul text din acest generic este “Frumos e în septembrie la Veneţia” iar al doilea, un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiaşi autor, “Proştii sub clar de lună”.

Distribuţia în ordinea intrării în scenă: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, MihaelaTrofimov, Corina Borş,Silviu Debu şi Narcisa Novac.

„RAPSODIE ÎN DOI” este o creaţie colectivă a trupei de actori coordonată regizoral şi scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei la pian şi actriţa Wanessa Radu - voce. Scenografia este semnată de Carmen Rus şi Mariana Bogdan.

Accesul în sala de spectacole, conform normativelor, se va face începând astfel: Rândul 2, rândul 4, loje, rândul 6, rândul 8, balcon, rândul12, rândul14, cu 40 minute înainte de ora începerii spectacolului.
Categorie articol: 

Comentarii