Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Duminică se joacă “Rapsodie în doi"

* spectacolul coupe din dramaturgia lui Teodor Mazilu, creație colectivă a trupei de actori brăileni, coordonator regie Lucian Sabados se joacă duminică,  21 februarie, de la ora 18.00, la Sala Mare a Teatrului MARIA FILOTTI

 

Duminică,  21 februarie, de la ora 18.00, la Teatrul “MARIA FILOTTI” se joacă “RAPSODIE ÎN DOI”, un spectacol coupe din dramaturgia lui Teodor Mazilu, creație colectivă a trupei de actori brăileni, coordonator regie Lucian Sabados .

Spectacolul  este compus din textele ”Frumos e în septembrie la Veneția” de Teodor Mazilu și un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiași autor, ”Proștii sub clar de lună”.  Tema actuală - ”Avatarul cuplului în zilele noastre”, adică întâmplări între un el și o ea, fie din universul familial, fie în ipostază de îndrăgostiți, fie în ipostază de afaceriști.

Distribuția, în ordinea intrării în scenă: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borș, Silviu Debu și Narcisa Novac. Conceptul de spectacol, alegerea textelor, coordonarea regizorală și scenografia aparțin lui Lucian Sabados, pe muzica originală a lui Cornel Cristei și vocea Wanessei Radu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii