Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DSJ încurajează tinerii să facă sport

Turneul de fotbal a fost câştigat de echipa Şcolii "Mihail Kogălniceanu", iar premiile speciale, cel pentru golgeter, pentru cel mai tehnic jucător şi pentru cel mai tânăr jucător au fost adjudecate în ordine de Răzvan Pestrea de la "Mihail Kogălniceanu", Claudiu Stratulat de la "I.L. Caragiale" şi Sorin Nicolae de la "Sf. Andrei".
La şah s-au impus Ciprian Răileanu şi Aura Abramov, ambii de la Şcoala "I.L. Caragiale", la nivelul elevilor din ciclul primar, iar la cel gimnazial, doi elevi de la Şcoala nr. 21, Lucian Evdochin şi Xenia Busurcă.
Câştigătorii concursului de tenis de masă au fost Marian Piţa de la Şcoala "Mihail Kogălniceanu" şi Lavinia Băluţă de la I.L Caragiale, în timp ce la atletism s-au remarcat Ştefan Leonte de la Şcoala nr. 21 şi Adina Stanciu de la "George Coşbuc" la proba de sprint, respectiv Costel Popa de la "Mihail Kogălniceanu" şi Ana Maria Teodorescu de la "I.L. Caragiale", la aruncarea mingei de oină.
"Cupa satelor" s-a derulat în două localităţi, la Chiscani a avut loc turneul de fotbal, iar la Mircea Vodă cel de baschet, ambele competiţii fiind câştigate de echipele grupării sportive "Vulturii" din Mircea Vodă.
Câştigătorii au primit din parte DSJ diplome, cupe, medalii, tricouri şi dulciuri.
"Competiţiile au avut ca scop socializarea cu ajutorul sportului a elevilor şi tinerilor din cartierul Brăiliţa şi din câteva sate ale judeţului nostru. Scopul nostru este acela de a atrage copii şi tinerii spre mişcare, iar meciul demonstrativ de baschet de la Mircea Vodă, unde au fost angrenaţi tineri cu vârste peste 18 ani reprezintă un nou pas în campania pe care o promovăm", a declarat Păuniţa Iuga, referent în cadrul DSJ.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii