Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doua premii I pentru nevazatorii braileni

In urma cu citeva zile, s-a desfasurat, la Bacau, faza zonala a concursurilor "Imaginea ta conteaza", destinat promovarii imaginii si aptitudinilor femeilor nevazatoare si "Pe meridianele lumii", concurs de cultura generala.
La competitia "Imaginea ta conteaza" Braila a fost reprezentata de Minodora Golita, care a reusit sa obtina locul I, cu 195 de puncte. Ea a primit un premiu in valoare de 150 de lei. Concursul este organizat pe trei sectiuni: teoretica - anul acesta materialul bibliografic a constat in cartea "Codul bunelor maniere" a Aureliei Marinescu; practica - in care concurentele au facut dovada abilitatilor gospodaresti; si abilitati literare - insemnind spontaneitate, imaginatie si inspiratie, una din sarcini fiind compunerea unui catren cu rime date. Au participat reprezentante ale filialelor din Buzau, Vrancea, Botosani, Brasov, Galati, Iasi, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau.
Brailenii nevazatori au fost cei mai buni si la Concursul de cultura generala "Pe meridianele lumii", unde Andrei Radu a reusit sa se situeze tot pe locul I cu 90 de puncte. El a primit un premiu in valoare de 300 de lei. Acest concurs se desfasoara anual, iar intrebarile vizeaza cinci domenii de larg interes: misterele mileniului, dramaturgie romaneasca, geografia Romaniei, vedete ale muzicii usoare internationale, campionatul european de fotbal perioada 1960 - 2008.
In urma acestor rezultate, reprezentantii braileni s-au calificat pentru fazele finale ale celor doua concursuri, ce se vor desfasura la Rimnicu-Valcea, pe 25 octombrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii