Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doua analize gratuite, luna aceasta, la "cortul sanitar"

Actiunea umanitara "cortul sanitar" a filialei brailene a Partidului Conservator a intrat in cea de-a zecea saptamina de actiune. Asa cum ne-a informat secretarul executiv al PC Braila, Cristian Boala, aceasta actiune va continua pina cel putin pe data de 3 noiembrie 2006, daca timpul o va permite. Se vor face in continuare cite 50 de teste de glicemie pe zi la fiecare cort si masurarea tensiunii arteriale pina la ora 11, ne-a precizat Cristian Boala.
"In saptamina 9-13 octombrie, cele doua corturi umanitare ale Partidului Conservator se vor afla in cartierul Brailita, in zona Piata Boboc, iar cel de-al doilea in Piata Hristo Botev. Aceasta este a patra saptamina in care PC Braila monteaza doua corturi, incercind sa acopere cit mai multe zone din municipiu. Programul de activitate la aceste corturi este in intervalul orar 8-11, in fiecare zi de luni pina vineri, in masura in care vremea este favorabila". Pina in prezent au fost efectuate peste 2.700 de verificari a glicemiei si peste 10.000 de masurari a tensiunii arteriale.
Secretarul executiv al PC Braila a mai adaugat ca aceasta actiune va fi reluata in martie 2007, timp de doua luni, si apoi in august, inca doua luni, perioade in care unul dintre corturi se va deplasa in toate localitatile din judet, iar celalalt va fi amplasat in municipiul Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii