Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Două fetițe de 11 ani au predat la poliție un telefon găsit pe strada Comunarzi

* în cursul zilei de miercuri, mai mulți copii se jucau în parcul de pe strada Comunarzi, ei găsind un telefon mobil performant * două fetițe, Laura și Maria, au luat legătura imediat cu părinții și telefonul a fost predat la Poliție

 

Gest impresionant al unor fetițe de numai 11 ani. În cursul zilei de miercuri, mai mulți copii, majoritatea cu vârsta de 11 ani, elevi ai Școlii 27 “Aurel Vlaicu” din cartier Radu Negru, erau în timpul liber și se jucau în parc. Cei mici se aflau pe strada Comunarzi și în părculețul din zonă au descoperit un telefon pe jos, probabil pierdut de cineva într-un moment de neatenție. Era un telefon performant , după cum ne-au spus părinții copiilor. Două dintre fetițe, Laura și Maria, au fost cele care au luat imediat legătura cu părinții lor și le-au spus despre descoperirea făcută, telefonul fiind apoi predat la Poliție. Copiii au dat astfel un exemplu, ei înțelegând imediat că atunci când găsesc un bun care nu le aparține, trebuie să îl predea la Poliție, în niciun caz să și-l însușească.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila ne-au transmis că telefonul a fost deja predat proprietarului.
Categorie articol: 

Comentarii