Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dosar penal pentru fostul jucator rapidist Daniel Pancu, prins conducind baut

Fostul jucator rapidist Daniel Pancu s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins baut, de politistii ieseni, in noaptea de duminica spre luni, la volanul unui autoturism, acesta avind o alcoolemie de 1,36 miligrame/litru in aerul expirat.
Potrivit unor surse din Politie, Daniel Pancu, jucator la echipa rusa Terek Groznii, se afla la volanul unui autoturism Infiniti. El a fost oprit de un echipaj de Politie in jurul orei 1.20, deoarece a intrat pe strada Salcilor, dintr-un cartier iesean, care avea accesul interzis.
Pentru ca mirosea puternic a alcool, politistii i-au solicitat sa sufle in etilotest. Astfel, s-a constatat ca fotbalistul conducea desi avea o alcoolemie de 1,36 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat.
Sursele citate au precizat ca fotbalistul s-a "conformat total" procedurilor in astfel de cazuri si a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de singe, pentru stabilirea exacta a aloolemiei.
Politistii i-au retinut fotbalistului permisul de conducere, eliberindu-i in schimb o dovada fara drept de a conduce si i-au intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii