Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Donald Trump considera ca George W. Bush ar fi trebuit demis pentru ca a mintit referitor la Irak

Presedintele american George W. Bush ar fi trebuit destituit pentru ca a mintit poporul in legatura cu Irakul, a apreciat miercuri miliardarul Donald Trump, un mare sustinator al Partidului Republican, relateaza AFP.
Trump s-a declarat surprins ca democratii nu au demarat procedurile de destituire impotriva presedintelui dupa ce au obtinut majoritatea in Congresul american, in 2006.
"Ar fi fost un lucru minunat", a declarat magnatul imobiliar, care nu ii iarta presedintelui pretextele avansate pentru a justifica ofensiva din Irak din 2003. "A mintit. Ne-a dus in razboi in baza unor minciuni", a declarat Trump, in virsta de 62 de ani.
El a facut comparatie cu scandalul Monica Lewinsky, in care a fost implicat predecesorul lui Bush, Bill Clinton, in 1999.
"Uitati cite probleme a avut Bill Clinton pentru un lucru fara importanta. Au incercat sa il destituie, ceea ce a fost ridicol", a explicat Trump.
"Iar Bush ne-a implicat in acest razboi oribil cu minciuni, pretizind ca acolo exista arme de distrugere in masa si multe alte lucruri care s-au dovedit false", a subliniat el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii