Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Don King, invitat la gala lui Bute

Pentru gala Campion pentru România, FR Box încearcă să-i aducă la Bucureşti atât pe Evander Holyfield, cât şi pe Lennox Lewis. Donald "Don" King a fost contactat deja pentru a veni la Bucureşti, iar cunoscutul promotor, acum în vârstă de 79 de ani, ar fi cerut 200.000 de dolari pentru a onora invitaţia. Rudel Obreja a fost de acord cu pretenţiile lui Don King, susţin sursele citate.
Don King este cunoscut în toată lumea pentru frizura lui, dar şi pentru meciurile celebre pe care le-a pus în scenă. "Rumble in the Jungle" şi "Thrilla în Manila", precum şi ascensiunea lui Mike Tyson au fost orchestrate de controversatul promotor. Don King a avut sub contract până acum nume mari din box ca Muhammad Ali, George Foreman, Larry Holmes, Mike Tyson, Evander Holyfield, Julio Cesar Chavez, Andrew Golota, Felix Trinidad, Roy Jones Jr. şi Marco Antonio Barrera.
Don King apare frecvent la talk-show-uri în America şi se ocupă în continuare de promovarea meciurilor de box. Viaţa lui Don King a fost subiect de film în 1997, actorul Ving Rhames jucând rolul promotorului în "Don King: Only in America", film produis de HBO. Rhames a câştigat Globul de Aur pentru rolul din Don King: Only in America.
Sursele citate susţin că este posibil ca Don King să vină la Bucureşti să-l urmărească pe Bute, aflat sub contract cu Interbox, pentru a fi promovat în America de compania lui.
Categorie articol: 

Comentarii