Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi localnici din Vişani, înjunghiaţi cu sânge rece de un cuţitar beat

în noaptea de 2 iunie, un bărbat de 31 de ani din comuna Vişani a intrat în conflict cu doi consăteni • bărbatul era băut bine şi a decis să îşi facă singur dreptate, astfel că a scos un cuţit rabatabil şi i-a tăiat pe aceştia • victimele, cu vârste de 25 şi 32 de ani, au ajuns la spital, cuţitarul fiind arestat

 

O ceartă între trei localnici din Vişani a fost la pas de a duce la o crimă. Un bărbat de 31 de ani a stat la o băută şi apoi s-a întâlnit cu doi consăteni cu care avea ceva de împărţit. Spiritele s-au cam inflamat. A izbucnit un scandal monstru, doi bărbaţi fiind înjunghiaţi cu cuţitul. Poliţiştii l-au prins la scurt timp pe cuţitar, acesta fiind deja arestat.

După cum au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, la data de 3 iunie, poliţiştii brăileni l-au identificat şi reţinut pe un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor de port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tentativă de omor calificat. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat bărbatul de 31 ani, din comuna Vişani. După cum au stabilit anchetatorii, în  noaptea de 2 iunie, în jurul orei 23.00, bărbatul se afla în faţa unui magazin din comună. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor discuţii avute în contradictoriu cu alţi doi localnici, cu vârste de 25, respectiv 32 de ani, el i-a înjunghiat pe aceştia cu un cuţit rabatabil. “Cele două victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe numele bănuitului poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tentativă de omor calificat. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al IPJ Brăila”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

Ieri, individul pus pe scandal a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila şi apoi procurorul criminalist l-a dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au emis pe numele bărbatului din Vişani mandat de arestare pentru o lună de zile, el fiind dus la Arest. “Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Rudaru Stănel pe o perioadă de 30 zile, respectiv de la data de 04.06.2019 până la data de 03.07.2019. Cu contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”, este soluţia Tribunalului Brăila.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii