Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi şoferi în stare de ebrietate

miercuri seara, poliţiştii le-au tăiat calea unor conducători auto, care se aflau sub influenţa alcoolului, unul din Scorţaru Nou şi altul din Ianca • aceştia aveau alcoolemii de 1,11, respectiv 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat

 

S-au urcat la volan după ce s-au cinstit bine cu alcool. Doi şoferi aflaţi în stare de ebrietate, asta dacă ţinem cont de valoarea ridicată a alcoolemiei, au picat în plasa poliţiştilor.

Miercuri seara, în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pentru control, pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Scorţaru Nou. Acesta conducea un vehicul pe DJ 202B (Scorţaru Nou - Gemenele - Movila Miresii). În jurul orei 23.55, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic, pe un bărbat de 48 de ani, din oraşul Ianca, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii de domiciliu. “Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că aveau o îmbibaţie alcoolică de 1,11 mg/l, respectiv 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceştia fiind transportaţi la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În cauză au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii