Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doctorul Sabau da pronosticuri politice, in baza unor extractii

PLD nu se gindeste deocamdata la un candidat pentru Primaria municipiului, ci se concentreaza deocamdata pe organizarea structurilor la nivel de judet. Mai mult, presedintele PLD Braila, Dan Sabau, nu are idee nici daca la alegerile din vara viitoare organizatia sa va merge cu un candidat propriu in lupta pentru fotoliul de primar, sau va sustine un candidat unic al unei noi aliante politice, impreuna cu PD si eventual, si cu alte formatiuni politice: "Sintem departe de etapa preelectorala. Deocamdata, PLD este un partid care incearca sa se consolideze si face eforturi semnificative, si mitingul si campania pentru referendum au fost doua forme de a ne consolida. Vom discuta si vom alege o varianta benefica ambelor structuri sau fiecareia dintre ele. Cert este ca in momentul acesta sintem intr-o relatie buna cu PD, comparabila cu cea din Alianta DA".
Daca despre candidatul partidului sau nu stie mare lucru, Sabau are unele convingeri legate de candidatul altora, in speta, al PNL-ului:
"In legatura cu PNL-ul, am mari rezerve ca Cibu va mai candida. Vorbesc in urma unor extractii din pregatirea mea profesionala, morala, politica si e o suma".
Categorie articol: 

Comentarii