Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DJST a organizat seminarul «Sport, Organizare, Comunicare»

Sâmbăta trecută, 25 de persoane, profesori de educaţie fizică, reprezentanţi ai unor grupări sportive, elevi şi studenţi au participat la Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" la seminarul "Sport, Organizare, Comunicare". Un proiect inedit, cu desfăşurare pe termen lung, care urmăreşte formarea de voluntari sportivi certificaţi, organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila cu sprijinul Asociaţiei pentru Integrare Europeană (AIETCAEESV). Echipei lectorilor, formate din Mircea Cărbunaru, consilier superior în cadrul DJST şi Gabriela Cazacu, reprezentanta Asociaţiei pentru Integrare Europeană, s-a alăturat elevul şi sportivul Gabriel Şerban de la C.N. "Gh. M. Murgoci" care, în calitate de voluntar sportiv la una din structurile sportive brăilene, CS Aikido, a împărtaşit din experienţele sale.
"Chestionarele completate au arătat că interesul participanţilor în privinţa activitaţilor desfăşurate s-a axat în principal pe modul cum se planifică şi se realizează un eveniment sportiv la care participă voluntari sportivi (44%), pe avantajele voluntariatului sportiv (44%), pe drepturile şi obligaţiile voluntarilor (19%) şi pe importanţa voluntariatului (19%). Ramurile sportive preferate ale participantilor au fost atletismul, nataţia, ciclismul, fotbalul, voleiul, baschetul, tenisul, handbalul", a explicat Mircea Cărbunaru.
La finalul seminarului, 16 participanţi au fost selectaţi pentru a intra într-un program extins de pregătire, pe durata a 5-6 luni.

 
Categorie articol: 

Comentarii