Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Disperarea unei mame. Îşi caută fiica plecată în Germania

* Andrei Tudoriţa-Graţiela, în vârstă de 21 de ani, aflată peste hotare, nu a mai dat niciun semn familiei, de la jumătatea lunii octombrie * mama a cerut ajutorul poliţiştilor brăileni

 

 

De aproape două săptămâni, o brăileancă nu mai reuşeşte să ia legătura cu fiica sa, de 21 de ani, aflată peste hotare. Femeia a cerut sprijinul poliţiştilor brăileni, în speranţa că cea căreia i-a dat viaţă va fi găsită.

Astfel, la data de 28 octombrie, la ora 20.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat o brăileancă, în vârstă de 42 de ani, care a reclamat dispariţia, din data de 21 octombrie 2016, de pe teritoriul Germaniei, a fiicei sale, Andrei Tudoriţa-Graţiela. Ca şi semnalmente, fata are înălţime 165 cm, corpolenţă normală, păr şaten, drept, ochi căprui, prezintă o cicatrice pe obraz, sub ochiul stâng. Pentru Andrei Tudoriţa-Graţiela a fost solicitată urmărirea la nivel naţional şi în statele membre Schengen.

Poliţiştii fac apel la persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află să sune la numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

La sediul Poliţiei Ianca a venit, zilele trecute, şi un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din satul Plopu, care a reclamat dispariţia, din data de 24 octombrie 2016, a concubinei sale, Nechita Luminiţa Florentina. Femeia de 40 de ani a plecat în mod voluntar din locuinţa comună. Ea are înălţime 165 cm, greutate 90 de kg, păr blond, scurt, faţă ovală, ochi albaştri. Şi aceasta este dată în urmărire la nivel naţional şi în statele membre Schengen. Cine ştie unde se află este rugat să anunţe la 112.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii