Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dispărut cu afecţiuni psihice, găsit în judeţul Galaţi

* zilele trecute, brăileanul Velicu Cristian, de 37 de ani, care plecase de la domiciliu fără a spune unde merge, a fost găsit în comuna gălăţeană Vânători * bărbatul, care este surdo-mut şi are probleme psihice, nu a fost victima vreunei infracţiuni * acesta a fost redat familiei

 

 

Dispărut de la domiciliu din data de 25 ianuarie, un brăilean surdo-mut şi cu probleme psihice, a fost găsit, zilele trecute, în judeţul Galaţi. Este vorba despre Velicu Cristian, de 37 de ani, care se afla în comuna Vânători şi a revenit acasă. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni, după cum au precizat poliţiştii.

S-a dat startul căutărilor după ce, la data de 26 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat un tânăr de 19 ani din Brăila şi a sesizat dispariţia fratelui său. În ziua de 25 ianuarie 2020, acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. “Bărbatul suferă de afecţiuni psihice şi este surdo-mut. A fost plecat în repetate rânduri de la domiciliu”, se preciza în comunicatul arată transmis de IPJ Brăila.

Pentru Velicu Cristian s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional, persoanele care puteau da informaţii despre locul unde se afla acesta fiind rugate să sune la numărul de urgenţă 112.

 
Categorie articol: 

Comentarii