Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DISPĂRUT! Blackwell Îngeraș David Daniel este fratele lui Laurette

* polițiștii au fost sesizați despre dispariţia tânărului de 27 de ani de către mama acestuia și au dat startul căutărilor

UPDATE: Blackwell Îngeraș David Daniel este fratele mulatrei Laurette, brăileanca știută în lumea show businessului drept «modelul de ciocolată».

 

Dispariția lui Îngeraș! La data de 11 martie, ora 20.00, o femeie de 56 de ani, din Brăila, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia fiului său, Blackwell Îngeraș David Daniel, în vârstă de 27 de ani. Acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 182 de cm, 68 de kg, părul negru creț, afroamerican, tuns scurt, ochii căprui, poartă barbă, are tatuaje pe mâna dreaptă și pe piept.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: geacă din fâș de culoare bleumarin, pantalon de trening de culoare închisă, adidași negri, iar pe dedesubt are mai multe haine.

Pentru numitul Blackwell Îngeraș David Daniel s-a solicitat căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii