Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Discursul ipocrit al deputatei PNL Brăila Antoneta Ioniţă

Că parlamentarii brăileni (sau aiurea) sunt duplicitari o ştiam de multă vreme. Şi parcă în timp ne-am obişnuit cu asta. Dar peste ipocrizia parlamentarilor nu am putut să trecem. Căci chiar că te apucă dracii când îi vezi pe unii cum pozează în sfinţi, deşi ei sunt rude cu tâlharul Barabas.

Am citit declaraţia dată de deputata PNL Brăila Antoneta Ioniţă după ce a aflat că salariile paralementarilor au crescut cu 850 de lei net, de la 1 ianuarie 2018. Această creştere a apărut pentru că a crescut salariul minim pe economie şi automat au fost indexate şi indemnizaţiile parlamentarilor. Dar iată ce a declarat deputata Ioniţă, cităm din ziarul Obiectiv Vocea Brăilei: “E adevărat, indemnizaţia parlamentarilor a crescut comparativ cu luna decembrie 2017 cu circa 850 lei. Ieri (n.r. - luni) chiar am încasat această indemnizaţie. Nu am ştiut de această creştere până când nu am văzut-o. Nu mi se pare corect. Dar important de subliniat este că aceia care se fac direct răspunzători - şi ei ar trebui întrebaţi -, sunt cei din coaliţia majoritară PSD – ALDE”.

Aşadar, doamna deputat Ioniţă este extrem de supărată pentru că i-a crescut leafa. Ba chiar vrea să îi tragă la răspundere pe cei de la PSD-ALDE pentru că au făcut posibil acest lucru. Dar, în timp ce spune treaba asta, deputata Antoneta Ioniţă îndeasă frumos salariul mărit în portofel şi zice mersi. Nu am auzit-o pe doamna Ioniţă să spună că donează suma de 850 de lei primită în plus la salariu pentru că nu i se pare corect să primească aceşti bani. Nu, deputata Ioniţă are principii doar în teorie. În practică, apreciază că tocmai a luat un salariu mărit cu 850 de lei “din cauza” nenorociţilor de la PSD-ALDE, care au făcut nu’ş ce modificări fiscale.

Mă doare în cot de PSD. Cred că s-a simţit acest lucru de când tot scriu la Scormonitoru. Dar la fel de tare mă deranjează ipocrizia celor care se dau fete mari deşi lucrează la bordel. În cazul nostru, deputata Ioniţă a vrut să pară şi de partea poporului, că vezi Doamne nu e în regulă că parlamentarii au primit 850 de lei în plus la salariu, dar pe de altă parte nu am văzut-o să facă gălăgie pentru că a rămas cu această sumă de bani în buzunar. (Jurământul lui IPOCRIT)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii