Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Discotecile din judeţ, luate cu asalt de poliţişti

* zeci de persoane au fost legitimate, iar cele certate cu legea au fost amendate

Raziile poliţiştilor în discotecile de pe raza judeţului, unde tot timpul se găsesc persoane care să strice distracţia, au devenit frecvente mai ales de când vremea s-a răcit, iar petrecăreţii se adună prin localuri. Zeci de persoane au fost legitimate în discotecile din oraşele Făurei şi Ianca, precum şi în comunele arondate, indivizii certaţi cu legea fiind "arşi" la buzunare.
Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţişti de la Poliţia oraşului Făurei şi de la Secţia 3 de Poliţie Rurală Surdila Găiseanca, sub coordonarea şefului poliţiei oraşului, au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale ce se pot comite cu violenţă şi pentru verificarea modului în care se respectă normele rutiere pe drumurile publice, în zonele unde sunt organizate discoteci. "Pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au efectuat controale la trei societăţi cu profil discotecă, au legitimat 26 de persoane, au verificat în trafic 23 de autovehicule şi au constatat trei contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 603 lei", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În aceeaşi noapte, între orele 22.00- 3.00, lucrători de la Poliţia oraşului Ianca şi de la Secţia 4 de Poliţie Rurală Ianca au dat o raită pe la discoteci, cafe-baruri cu program non-stop. În plus, oamenii legii au patrulat şi pe străzile adiacente unităţilor de alimentaţie publică, de pe raza oraşului Ianca şi comunelor subordonate, tocmai pentru a preveni faptele cu violenţă. După cum ne-a informat sursa citată, poliţiştii au efectuat controale la patru discoteci, au legitimat 17 persoane, au verificat în trafic 11 autovehicule şi au constatat nouă contravenţii, pentru care au dat amenzi în valoare totală de 1.152 de lei.
Categorie articol: 

Comentarii