Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Directorul CJ Alina Rusu a scăpat de controlul judiciar

Directorul economic al Consiliului Judeţean Brăila, Alina Daniela Rusu, faţă de care DNA a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale în dosarul "Sportul", în care personaj principal este Gheorghe Bunea Stancu, a scăpat de măsura controlului judiciar.
După ce la sfârşitul lunii aprilie procurorii anticorupţie au luat măsura controlului judiciar faţă de Alina Rusu, aceasta s-a adresat instanţei, care a admis plângerea şi a revocat măsura. "Admite ca fondată plângerea formulată de inculpata Rusu Alina Daniela împotriva Ordonanţei de luare a măsurii preventive a controlului judiciar din 28.04.2015, dată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Galaţi în dosarul nr. 255/P/2013. Revocă măsura controlului judiciar luată pe o durată de 60 zile (de la data de 28.04.2015 până la data de 26.06.2015) faţă de inculpata Rusu Alina Daniela prin Ordonanţa de luare a măsurii preventive a controlului judiciar din 28.04.2015. Dispune comunicarea de îndată a unei copii a dispozitivului prezentei încheieri către inculpata Rusu Alina Daniela. (...) Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă şi executorie la data pronunţării", este soluţia pronunţată de Tribunalul Brăila, după cum se arată pe site-ul instanţei.
Potrivit unor surse însă, directorul economic al CJ Brăila s-ar confrunta acum cu o altă problemă. Deşi a scăpat de controlul judiciar, averea ei, respectiv casa, ar fi fost pusă sub sechestru. Nu avem încă o confirmare oficială în acest sens.

 
Categorie articol: 

Comentarii