Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Directorul APT este inapt. Tanti Meluţa a investit 6100 de lei în turnichetul pus la WC, care se va amortiza la Paştele Cailor!

Meluţa Drăguţ a ajuns să fie numită director la Administraţia Pieţelor şi Târgurilor (APT) Brăila graţie carnetului de partid, nu competenţei. Că tanti Meluţa este praf la capitolul management o dovedeşte şi faptul că habar nu are cum să întreţină relaţia cu clienţii de pe urma cărora mănâncă şi ea o pâine ca director.

În loc să le creeze condiţii cât mai bune în pieţe şi să le ofere chirii acceptabile, astfel încât precupeţii să dea năvală să închirieze tarabele, tanti Meluţa face tot posibilul să îi alunge. Directoarea Meluţa s-a gândit că WC-ul din Piaţă este de fapt o mină de aur, pe care dacă îl exploatează ca la carte, se va umple de bani. Ca atare, Meluţa a zis să pună taxă la intrare de 1 leu pentru toată lumea, de la clienţi până la pieţarii care plătesc chirie acolo. Am mai spus-o: când mergi la restaurant, ţi se pune taxă la WC? Nu, căci se presupune că vizita/vizitele la toaletă sunt incluse în preţul meniului, în ce consumi la masă. Ei bine, dr. docent în management Meluţa Drăguţ a gândit iniţial că şi pieţarii trebuie să plătească taxă de intrare la WC. La presiunea (scuzaţi cuvântul!) opiniei publice, Consiliul Local a decis să nu pună taxă pieţarilor şi să le ofere acces gratuit la toaletă. Tanti Meluţa s-a conformat acestei decizii, numai că le-a făcut toaletă gratuită pieţarilor undeva la două străzi distanţă de piaţă, de trebuie să plece omu’ cu 10 minute înainte să îl apuce treaba mică/mare, ca să fie sigur că nu se scapă pe el, pe drum. Cu taxa asta de 1 leu pusă la intrare tanti Meluţa speră să facă profit cât casa.

Şi atât de tare i-a mers mintea lu’ tanti Meluţa că a achiziţionat un turnichet pe care l-a postat la intrarea la WC. Vorba aia, să nu poată nimeni să facă pipi pe APT fără să plătească. M-am interesat şi eu, ca tot omu’ pe Google, cam cât costă un turnichet ca ăla cumpărat de tanti director Meluţa. Şi nu am văzut preţuri sub 6100 de lei (fără TVA). Poate că tanti Meluţa o fi dat mai puţin pe acel turnichet, dar ideea e că preţul nu are cum să fie mai mic de 5500-6000 de lei. Păi, asta înseamnă 6000 de vizite la toaletă (taxate regulamentar) pentru amortizarea turnichetului. Poate că tanti Meluţa a făcut un raport vizite la pipi/zi/lună şi i-a dat cu plus. Dar să investeşti 6000 de lei într-un turnichet, în loc să te preocupe adevăratele probleme cu care se confruntă atât brăilenii care vin în piaţă, cât şi negustorii, mi se pare culmea prostiei manageriale. (Directoarea KAKA MAKA)
Categorie articol: 

Comentarii