Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Director nou in staff-ul Finantelor

Aneta Moldoveanu este, incepind de luni, noul director executiv adjunct pentru Activitatea de Metodologie si Administrarea Veniturilor Statului din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Braila. Pozitia a fost detinuta de Mihaela Marcu pina la numirea acesteia in functia de prefect al judetului.
Aneta Moldoveanu a obtinut postul in urma concursului organizat la Bucuresti, in perioada 17-19 noiembrie, de Agentia Nationala a Functionarilor Publici, unde a fost declarata "admis".
In conformitate cu prevederile Ordinului 1666/5.12.2008, semnat de seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Daniel Chitoiu, incepind cu data de 8 decembrie, Aneta Moldoveanu a fost numita in functie, urmind sa coordoneze Biroul de autorizari si supraveghetori fiscali, Compartimentul valorificare bunuri, Compartimentul procedura insolventa si lichidari si Compartimentul administrare TVA si accize.

De 8 ani in Finante

Proaspatul director ne-a declarat ca lucreaza in cadrul DGFP Braila de 8 ani. Ea si-a desfasurat activitatea in cadrul Serviciului de executare silita din cadrul Administratiei Finantelor Publice, dupa ce, in perioada 1991 - 2000, a activat in cadrul Universitatii "Constantin Brancoveanu".
Conform declaratiei de avere, din luna mai 2008, Aneta Moldoveanu detine impreuna cu sotul ei, Ion Moldoveanu, sef adjunct la Administratia Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii Braila din cadrul DGFP, o casa de locuit de 173 de metri patrati pe strada George Enescu nr.7 bis, cumparata in 2007, avind o valoare de impozitare de 180.000 de lei, un autoturism Chevrolet cumparat in 2006 si o barca cu motor Jenneau achizitionata in 2008.
Moldoveanu are un credit de 44.500 de euro contractat anul trecut la Alpha Bank si scadent in anul 2021. Veniturile obtinute anul trecut din salariu au insumat 37.205 lei, la care s-au adaugat veniturile sotului, de 46.406 lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii