Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diplome si premii, pentru o jumatate de veac de casnicie

Primaria municipiului a acordat, in acest week-end, diplome si premii in bani unui numar de 20 de cupluri care au depasit 50 de ani de casnicie si in care cel putin un membru poarta numele Mihai, Mihaela, Gabriel sau Gabriela. Ceremonia a fost organizata la Teatrul "Maria Filotti", in prezenta primarului Aurel Simionescu si a viceprimarului Doinita Ciocan, precum si a consilierului municipal Doru Damian.
Dupa un scurt cuvint al primarului, care a subliniat ca unii dintre cei prezenti au mai multi ani de casnicie decit are el, de viata, a fost oficiata o scurta ceremonie religioasa, dupa care pensionarii au primit diplomele, precum si cadoul, constind intr-o sticla de sampanie si un plic cu 500 RON. in final, sarbatoritii au urmarit un spectacol cu titul "Cine iubeste si lasa", sustinut de actrita Vanessa Radu, in acompaniamentul lui Cornel Cristei.
Cele mai multe dintre cupluri au declarat ca este mai probabil sa foloseasca banii pentru medicamente, decit pentru a sarbatori evenimentul.
Potrivit declaratiilor lui Simionescu, o alta festivitate de acest gen se va organiza de Sfintul Andrei, apoi, de sfintul Nicolae, iar in preajma Craciunului, isi vor primi diplomele si premiul toate celelalte cupluri casatorite de mai mult de 50 de ani, care nu au numele amintite.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii