Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinu Gheorghe: Vom avea un meci foarte greu, dar sint optimist

Presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, sustine ca echipa giulesteana va avea un meci foarte greu in fata echipei Hertha Berlin in prima mansa a saisprezecimilor Cupei UEFA, dar sustine ca este optimist in ceea ce priveste obtinerea unui rezultat pozitiv.
"Este un meci foarte, foarte greu pentru noi. Am fost optimist si la tragerea la sorti, sint si acum. Stim ca e o echipa buna si ca in meciul cu Steaua atit au dorit sa joace la momentul acela pentru ca probabil ii interesa doar un egal", a afirmat, vineri, pe Aeroportul Henri Coanda, oficialul rapidist.
Dinu Gheorghe considera ca formatia Hertha Berlin a fost mai buna decit campioana Germaniei, Bayern Munchen, in meciul terminat la egalitate, scor 0-0, disputat marti, in etapa a XX-a a Bundesligii.
"O stiam pe Hertha dinainte. Am vazut cred ca zece meciuri ale celor de la Hertha pe casete si nu ne-a surprins ce am vazut in acel meci. Trebuia sa-i bata pe cei de la Bayern fara nici o problema. Hertha a fost mai buna decit Bayern. Speram ca noi sa ne ridicam la nivelul care trebuie la ora meciului", a mentionat Dinu Gheorghe.
Oficialul gruparii giulestene a explicat ca nu e important faptul ca Hertha Berlin nu a mai cistigat de mult in Bundesliga, ci ca formatia germana a disputat deja mai multe partide oficiale.
Presedintele Dinu Gheorghe si secretarul general Constantin Zotta au plecat, vineri, spre Elvetia, acolo unde echipa antrenata de Razvan Lucescu efectueaza un turneu de pregatire. Delegatia formatiei Rapid va pleca din Elvetia direct spre Berlin, acolo unde pe 15 februarie este programata prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA in compania echipei Hertha.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii