Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo va juca pe Stadionul National cu Elfsborg

Dinamo nu a primit acceptul de a evolua in primul tur al Cupei UEFA, cu Elfsborg, pe stadionul propriu, fiind obligata sa joace pe National, din cauza faptului ca arena din Soseaua Stefan cel Mare nu a fost omologata la categoria a doua.
Conducerea clubului Dinamo a trimis o scrisoare la UEFA prin care se solicita ca prima mansa din turul I al Cupei UEFA, impotriva formatiei suedeze IF Elfsborg, sa se dispute pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, aflat in proces de modernizare, dar raspunsul a fost negativ.
Surse din cadrul Federatiei Romane de Fotbal au declarat pentru MEDIAFAX ca motivul refuzului din partea UEFA a fost cauzat de faptul ca stadionul Dinamo nu este omologat la categoria a II-a conform normelor impuse de forul european.
Seful departamentului licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, declarase, saptamina trecuta, ca, in cazul in care echipa Dinamo va reusi sa se califice in grupele Cupei UEFA, va fi nevoita sa evolueze pe Stadionul National sau pe o alta arena din tara omologata la categoria a III-a, insa in turul I ar fi putut juca pe un stadion de categoria a II-a.
In 4 iunie, o inspectie a UEFA a decis ca arena din Soseaua Stefan cel Mare nu indeplineste conditiile impuse pentru a fi organizate meciuri din cadrul Ligii Campionilor.
Meciul tur dintre Dinamo si IF Elfsborg se va disputa la Bucuresti, pe Stadionul National, in 20 septembrie, in timp ce returul va avea loc la 4 octombrie, in Suedia.
Categorie articol: 

Comentarii