Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo Măxineni organizează Cupa “Fulgi de nea” la fotbal

* jocurile au loc la baza sportivă a liceului “Grigore Moisil” * participă cinci echipe formate din copii născuţi în 2004 şi mai mici

 

 

Astăzi, 15 decembrie, de la ora 10.00, Asociaţia Sportivă FC Dinamo Măxineni organizează pe terenul sintetic de la liceul “Grigore Moisil” prima ediţie a Cupei “Fulgi de nea”, competiţie rezervată copiilor născuţi în 2004 şi mai mici.

Participă cinci echipe: Dinamo Măxineni, Dinamic Unirea, CS Făurei, Voinţa Racoviţa şi Siretul Vădeni, iar premiile puse în joc de organizatori sunt foarte tentante. Echipa care va câştiga competiţia va primi un rând de echipament de firmă, care se situează ca valoare în jurul sumei de 1200 lei, o cupă, o diplomă şi medalii, ocupanta locului secund va pleca de la Brăila cu patru mingi de fotbal, o cupă, diplomă şi medalii, iar formaţia care se va clasa pe locul al treilea va primi un rând de veste şi două scăriţe de viteză plus o cupă şi o diplomă. Toţi copiii care vor participa la acest turneu vor mai primi câte o pungă cu dulciuri de la Moş Crăciun.

Noi avem încheiat un parteneriat de colaborare cu AFC Vis Bucureşti şi cu acest club vom organiza de acum toate ediţiile turneului «Fulgi de nea». Iarna, competiţia va avea loc la Brăila, vara, la Bucureşti. Din motive obiective, clubul bucureştean nu va putea veni acum la Brăila dar va avea reprezentanţi. Noi ne dorim ca această competiţie să devină tradiţională şi din an în an să participe cât mai multe formaţii, dar nu numai la această categorie de vârstă ci şi la altele la care şi noi vom putea înscrie echipe. Premiile puse în joc sunt tentante şi sunt convins că lupta pentru primele trei locuri va fi acerbă”, ne-a declarat Bogdan Ruse, preşedintele clubului organizator.

 
Categorie articol: 

Comentarii