Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Din vicepremier şi ministru de Interne, Dan Nica a ajuns un banal vânător de Brăila

Anii au trecut, dar Nica tot ministru a rămas, de parcă ţara asta ar avea doar 5 locuitori: Videanu, Blaga, Andronescu, Ilie Sârbu şi Nica. De data asta, Nica s-a ajuns dublu-ministru, adică era atât vicepremier, cât şi şef la Administraţie şi Interne.
E, sâmbăta trecută, Nica a venit în Brăila. Pe şest, căci nu avea tupeul să dea ochii cu brăilenii după ce le-a furat pământul din curte. Şi a venit ca să intre şi el în rândul cocalarilor cu bani şi funcţii, care nu pot dormi noaptea dacă nu au permis de vânător. Dacă fostul său şef Adrian Năstase este vânător de ani de zile, Nica abia acum a reuşit să obţină permisul pentru a împuşca iepuri de la juma' de metru. Cine ştie de câte ori o fi dat acest examen, reuşind să-l ia de fiecare dată doar de mâner. În cele din urmă a venit la Brăila, unde până şi un orb surdo-mut cre' că ar obţine permisul de vânătoare.
La nici două zile după această reuşită de nimica, Nica a fost împuşcat în portofoliu, fiind remaniat cu succes, aşa că ateii ar face bine să nu mai susţină că nu există Dumnezeu. M-am bucurat sincer când am auzit că Nica a fost lovit în aripă, iar în cădere şi-a rupt gâtul, devenind simplu deputat sau, ca să rămânem în registrul cinegetic, un banal vânător de Brăila despre care nu-şi va mai aminti nimeni peste un an, aşa cum a păţit, de exemplu, şi marele boss Marcel Constantin, devenit între timp un ilustru anonim.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii