Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diferenta de valoare si-a spus cuvintul in finalul partidei

Handbalistele brailene si-au dorit foarte mult sa obtina un rezultat bun in fata vicecampioanei romaniei, Rulmentul Brasov, insa deocamdata intre cele doua grupari este o diferenta valorica, iar acest lucru s-a vazut duminica dimineata in sala Polivalenta.
Brasovencele au condus in permanenta pina in minutul 23 al primei reprize, moment al jocului in care pe tabela s-a consemnat cea de-a doua egalitate, 10-10. Au urmat citeva minute in care formatia gazda a condus la unul - doua goluri, insa Rulmentul a revenit in joc a egalat la 13-13 si dupa primele 30 de minute oaspetele au plecat la cabine cu un avantaj de un gol.
In primele 10 minute ale meciului la Dunarea a evoluat si noua achizitie, Ana Maria Buican, insa deocamdata ea nu s-a acomodat cu atmosfera din lot, nu are nici o pregatire fizica prea buna, asa ca pina la finalul meciului nu a mai intrat pe teren.
Dunarea a tinut pasul cu valoroasa sa adversara pina in minutul 45, insa dupa aceea oaspetele s-au desprins in cistigatoare certe cu toate ca diferenta dintre ele nu a fost niciodata prea mare.
Principalele marcatoare ale gazdelor au fost Ada Moldovan si Bodirlau, cu 7 si respectiv 6 goluri, iar de la oaspete Gilca si Gogirla cu cite 6 goluri fiecare si Carmen Amariei cu 5 goluri.
"A fost o victorie meritata a Rulmentului si cine a fost in sala Polivalenta a vazut diferenta de valoare dintre cele doua loturi. Le felicit pe jucatoare pentru efortul depus, insa in nici un caz acum nu putem emite pretentii la un rezultat bun cu o astfel de echipa", a declarat la finalul jocului Eugen Bastiurea, antrenorul formatiei HC Dunarea.
La rindul sau, Herbert Muller, antrenorul principal al brasovencelor a declarat ca a ramas placut impresionat de ambitia cu care si-au aparat sansele handbalistele brailene: "Pe fondul unei evolutii mai putin reusite a noastre Dunarea a jucat de la egal la egal cu Rulmentul. Cu toate ca Oltchim s-a desprins deja in cistigatoare, noi vom incerca sa cistigam toate partidele pentru ca asa consider ca este corect, atita timp cit mai sint etape de disputat continuam si noi sa speram".

Rezultatele inregistrate in etapa a 5-a:
HC Dunarea Braila - Rulmentul Urban Brasov 27-30 (14-15)
Tomis Constanta - Oltchim Rm. Vilcea 20-36 (10-16)
CSM Cetate Devatrans - HCM Baia Mare 26-23 (11-8)
CSM Ploiesti - HCM Roman 30-27 (16-17)
HCM Hidroconcas Buzau - HC Otelul Galati 26-24 (11-9)
"U" Jolidon Cluj - Rapid CFR Bucuresti 32-36 (18-17)
HC Zalau - KZN Slatina 30-19 (15-9)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii