Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diana Druţu Munteanu, noul inter stânga de la HC Dunărea

• handbalista va juca în următorii doi ani la Brăila • Druţu revine în activitate după un an, timp în care a devenit mamă • astăzi, are loc reunirea lotului

 

Un alt transfer despre care s-a scris în urmă cu o lună în cotidianul Obiectiv Vocea Brăilei, cel al interului stânga, Diana Druţu, a fost confirmat de conducerea clubului brăilean. Druţu revine în activitate după o pauză un an, răstimp în care a devenit mamă. Handbalista va lucra din nou cu antrenorul Florentin Pera, după ce au colaborat şi la HCM Roman, în perioada 2014-2016

Născută pe 1 mai 1987, Diana Druţu este unul dintre interii  experimentaţi ai Ligii Naţionale de handbal feminin. În sezonul competiţional 2011-2012, cu 182 de reuşite ea a fost golgetera Ligii Naţionale. În acelaşi sezon handbalista a fost selecţionată la naţionala  României.

Druţu are experienţa Cupelor Europene, ea ajungând cu echipele de club la care a evoluat până acum în sferturile de finală ale Cupei Cupelor şi Cupei Challenge.

Diana Druţu a mai jucat de-a lungul timpului la Tomis Constanţa, Oţelul Galaţi şi Corona Braşov.

HC Dunărea Brăila le-a mai achiziţionat în această vară pe Oana Cîrstea, extremă stânga, de la CSM Bistriţa, Iryna Shutska, pivot, de la Dinamo, Cristina Nan, pivot de la CSM Bucureşti, Adriana Medvedova, portar de la Iuventa Michalovce, Ana Maria Horobeţ, extremă dreapta, de la Unirea Slobozia şi pe Dziyana Ilyina, centru, de la Vardar Skopje.

În altă ordine de idei, conducerea clubului de handbal a anunţat că reunirea lotului va avea loc astăzi, 10 iulie, şi că la primul antrenament va mai fi prezentă o jucătoare de top.
Categorie articol: 

Comentarii