Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Detinutii de la Tichilesti s-au intrecut la fotbal

Detinutii de la Penitenciarul pentru Minori si Tineri (PMT) Tichilesti si elevii din cadrul Scolii de Arte si Meserii (SAM), Scolii Speciale Braila si Colegiului Economic "Ion Ghica" s-au intrecut la fotbal. In cadrul parteneriatului incheiat intre aceste institutii, pe terenul de sport al Scolii Speciale din str. Soseaua Rimnicu Sarat Braila s-a desfasurat un minicampionat de fotbal intre echipele reprezentative ale institutiilor respective. Competitia a fost cistigata de minorii si tinerii de la P.M.T. care au invins echipa Colegiului Economic cu scorul de 2 - 1 si echipele SAM Braila si Scoala Speciala cu 4 - 1.
Intilnirea s-a incadrat in sirul activitatilor dedicate Zilelor municipiului, "Braila - 640 Ani", fiind ultima actiune din acest an din cadrul programului "Educosport" derulat cu persoanele private de libertate din PMT Tichilesti. "Exercitiile si competitiile sportive sint mijlocul cel mai accesibil de educare fizica si morala a indivizilor, prin care se incearca dezvoltarea calitatilor cu care omul se recomanda prin sport in societate: curajul, onestitatea, dirzenia, tenacitatea, perseverenta", a precizat purtatorul de cuvint al PMT Tichilesti, Ionel Dinca.
Coordonatorii activitatilor sportive au fost profesorii Costel Crateanu de la Colegiul Economic "Ion Ghica" si Mosescu Iulian de la PMT Tichilesti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii