Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Destinul tragi-comic al doamnei Dăncilă. Rămasă şomeră, nu mai vrea nimeni să o angajeze

Nu mă interesează în mod deosebit persoana celei care ne-a fost prim-ministru, dar întreb şi eu de curiozitate: cine naiba o mai angajează acum pe Viorica Dăncilă?

Nu de alta, dar şansele să ajungă preşedintele României sunt aproape zero, iar după alegerile prezidenţiale cu siguranţă va fi dată jos de la cârma PSD.

Aşa păţeşti când te mănâncă în fund să îţi doreşti mai mult decât poţi duce. Madam Viorica Dăncilă stătea bine mersi la Bruxelles, ca europarlamentar, pe un salariu lunar net de 8.000 de euro plus sumele forfetare. Dar Dăncilă a vrut să rămână în manualele de istorie, să fie amintită şi ea ca prim ministru al acestei ţări.

Acum, după ce moţiunea de cenzură a trecut în Parlament, iar guvernul a picat, madam Dăncilă este şomeră cu acte în regulă. Nu este parlamentar şi nici nu a dus-o mintea să îşi rezerve un post de director la o instituţie, aşa cum a procedat sugativa Adrian Rîndunică, de la PSD Brăila.

De la Palatul Victoria, la Casa de Cultură din Videle - ăsta ar trebui să fie traseul firesc al Vioricăi Dăncilă. Ce să facă madam Dăncilă la o casă de cultură? Simplu: să deschidă o cantină ceva acolo, că mă gândesc că măcar la gătit se pricepe cât de cât. (Viorica De la Videle)
Categorie articol: 

Comentarii