Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Destin crud pentru un tinar de 20 de ani

La virsta la care, pentru majoritatea tinerilor, viata abia incepe, Alexandru a primit lovitura dupa lovitura.
In luna iunie a acestui an, la trei zile dupa ce si-a intemeiat o familie, Alexandru a aflat ca are cancer.
"Cam de prin februarie au inceput sa ma doara picioarele, dar nu am acordat o atentie prea mare. Incepusem lucrul la casa pe care voiam sa o ridic in curtea parintilor mei si unde urma sa ma mut cu sotia, dupa nunta. Am crezut, initial, ca durerile sint cauzate de febra musculara. La trei zile de la cununia civila, m-am prezentat la medic, pentru un control de rutina", ne-a istorisit tinarul. Diagnosticul dat de medici a cazut ca un trasnet asupra lui Alexandru si a familiei sale: osteosarcom grad G3 femur drept, stadiul IV A.
De atunci, au inceput drumurile la spitalele din Capitala. Dupa ce i s-au facut mai multe investigatii, baiatul a fost transferat la Institutul Oncologic din cadrul clinicii "Fundeni", unde a inceput tratamentul cu citostatice.
Singura bucurie a lui Alexandru, in aceasta perioada, a fost nasterea, in luna iulie, a baietelului sau, Denis. Bucurie care insa a fost umbrita de moartea tatalui sau, in urma cu doua saptamini.
Si cum o nenorocire nu vine niciodata singura, Alexandru a aflat, zilele trecute, ca nu exista nici o posibilitate de a-i fi pusa proteza. "Este inoperabil. Medicii ne-au spus ca poate face numai tratamente cu citostatice", ne-a relatat mama baiatului, care incearca din greu sa faca fata incercarilor vietii.
Cum pensia femeii este de 1.290.000 lei, iar cea a baiatului, de numai 790.000 lei, aceasta este disperata ca nu-i va mai putea asigura baiatului medicamentele de care are nevoie. Sotia lui Alexandru abia a terminat liceul si, cum trebuie sa aiba grja de bebelus, nu se pune, deocamdata, problema cautarii unui loc de munca.
La 20 de ani, bolnav de cancer, tata al unui bebelus de numai patru luni, cu bani cit sa traiasca de pe o zi pe alta, speranta lui Alexandru se indreapta catre semenii care au fost mai norocosi decit el si care, citind povestea lui, ar dori sa il ajute financiar.
Cei care doresc sa ii intinda o mina de ajutor, o pot face prin donatii in conturile deschise pentru el la Banca Romaneasca: cod IBAN: RO07 BRMA 0182 0091 1479 5400 (EURO); cod IBAN: RO 69 BRMA 0182 0091 1470 0000 (LEI) sau cod IBAN: RO 19 BRMA 0182 0091 1473 0000 (USD).
Familia lui Alexandru poate fi contactata la numarul de telefon 0720826591.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii