Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE/ Descoperire macabră la Lanurile. Soția fostului polițist comunitar a fost arestată

UPDATE: Judecătorii au admis cererea de arestare preventivă înaintată de procurorii criminaliști. Mariana Lupu, 34 de ani, femeia suspectată că și-ar fi ucis soțul și ar fi dezmembrat cadavrul, ascunzându-l bucată cu bucată prin imobil în speranța că își va șterge urmele, iși va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, suspecta nu a recunoscut faptele de care este acuzată. 

 

STIRE INITIALA: Descoperire macabră la Lanurile. Cadavrul tranșat al unui fost polițist comunitar a fost găsit într-o locuință 

* bărbatul, Mihalache Lupu, fusese dat dispărut în primăvara lui 2017 de o soră plecată în Spania * soția acestuia, care de fiecare dată când era întrebată de el spunea că s-a dus la muncă peste hotare, părăsise și ea locuința din Lanurile la începutul lui 2017 * casa a rămas astfel nelocuită, se degradase și curtea era plină de bălării * sâmbătă, familia a mers pentru a face curățenie și a descoperit bucăți din trupul bărbatului, în mai multe locuri din imobil: picioarele fiind îngropate în curte (vezi foto), capul ascuns în podul casei, iar părți din trup într-o anexă și prin casă * polițiștii și procurorul criminalist au dat startul anchetei, soția bărbatului decedat fiind reținută pentru omor

 

 

 

Descoperire macabră, în acest weekend, în satul Lanurile. O femeie a găsit cadavrul fratelui ei, tranșat și ascuns prin mai multe locuri din curte, casă și anexe. Descoperirea a fost cu atât mai uluitoare, cu cât toți îl credeau plecat de aproape doi ani la muncă în străinătate. Din nefericire însă, omul a fost omorât, se pare chiar de soția sa, cadavrul fiind tranșat și ascuns, bucată cu bucată prin imobil. Picioarele au fost găsite îngropate în curte, capul ascuns în pod, iar parți din trup într-o anexă și prin casă.

Mihalache Lupu, bărbatul ucis cu sânge rece și tranșat avea 56 de ani și fusese dat dispărut în aprilie-mai 2017 de o soră plecată în Spania, care își făcea griji, pentru că fratele său nu mai venea acasă și nimeni nu știa nimic de el. Culmea, la începutul anului 2017, Mariana, soția bărbatului, a părăsit locuința din Lanurile, iar casa a rămas nelocuită. Familia bărbatului a mers, sâmbătă, la locuința respectivă pentru a face o curățenie generală, pentru că totul era degradat, iar curtea era plină de bălării. Mai multe femei au început curățenia, însă ceea ce au găsit le-au înspăimântat la culme: cadavrul lui Meluță, tranșat și ascuns prin diferite locuri.

Surse din interiorul anchetei ne-au precizat că principalul suspect în acest caz de omor este chiar soția fostului polițist comunitar, Mariana Lupu. Ea a fost deja reținută de polițiști și urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Despre descoperirea macabră a transmis o localnică, pe facebook. ”Lupu Meluță a fost polițist comunitar. A fost găsit, sâmbătă, îngropat în coșar și învelit cu o plapuma, bărbatul era în pijamale”.

Ancheta continuă. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii