Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Derby european în Sala Polivalentă

campioana Europei, CSM Bucureşti joacă astăzi, de la 19.45, la Brăila cu HC Dunărea • înaintea acestei partide echipa brăileană este lideră în Liga Naţională de handbal

 

În această seară, HC Dunărea, formaţie care de curând s-a calificat în turul al doilea al Cupei EHF, susţine cel mai important examen pe teren propriu din acest sezon: va evolua în compania câştigătoarei Ligii Campionilor, CSM Bucureşti, grupare care în sezonul precedent şi-a trecut în cont şi toate competiţiile de pe plan naţional. Pentru acest joc antrenorii formaţiei brăilene, Costică Buceschi şi Cristian Preda au la dispoziţie întreg lotul de jucătoare, obiectivul formaţiei gazdă fiind acela de a da o replică pe măsura valorii adversarei pe care o întâlneşte astăzi.

Noi suntem pe primul loc, însă echipa cea mai bună este CSM Bucureşti, campioana Europei. Dar şi la noi sunt şapte jucătoare convocate la naţionala României, una la cea a Italiei, aşa că ele trebuie să-şi demonstreze valoarea. Vom încerca să scoatem maximum din acest joc, pentru că eu cred că nu există nicio formaţie cu pretenţii din campionatul nostru care nu doreşte să producă surpriza în partida directă cu CSM Bucureşti”, a declarat antrenorul Costică Buceschi.

Partida dintre HC Dunărea şi CSM Bucureşti este arbitrată de Constantin Din şi Sorin Dinu, arbitri internaţionali, ambii din Bucureşti.
Categorie articol: 

Comentarii