Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deplasări în mod nejustificat. 43 de persoane nu au respectat interdicțiile privind deplasarea

* în cursul nopţii de joi spre vineri, poliţiştii au fost în acţiune după ora 23.00  şi au aplicat sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

 

 

 

Brăilenii continuă să se deplaseze în mod nejustificat, după ora 23, fără a respecta prevederile impuse pentru prevenirea răspândirii Covid – 19.

În cursul nopţii de joi spre vineri, începând cu ora 23.00, poliţiştii au desfăşurat o acţiune pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile H.G nr. 935/2020. Au fost verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00-05.00, precum şi portul măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura de către persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani. „Pe parcursul acțiunii, au fost depistate 43 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea, acestea fiind sancționate contravențional cu amendă, în valoare de 10.000 de lei”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

La data de 12 noiembrie, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfășurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, dar şi în trafic, fiind verificate 37 de societăți comerciale, legitimate peste 300 de persoane și controlate peste 340 de vehicule. Au fost aplicate 110 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de peste 27.000 de lei, dintre care 89 la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. În mijloacele de transport în comun, au fost depistate 25 de persoane, dintre care un șofer și 24 de pasageri, care nu au respectat măsurile de protecție privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecție. Aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 4.000 de lei.

 
Categorie articol: 

Comentarii