Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Depăşire fatală: doi morţi şi doi răniţi

• brăileanul a vrut să depăşească un TIR, moment în care s-a ciocnit frontal de un Logan, care circula regulamentar din sens opus • şoferul Loganului a murit pe loc, iar brăileanul a fost dus la spital, în comă, decedând câteva ore mai târziu

 

Şosea prahoveană pătată cu sânge brăilean. În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 1.30, un teribil accident rutier s-a produs pe DN 1B, în apropierea localităţii Loloiasca, din judeţul Prahova, soldat cu decesul a doi şoferi, unul din Brăila, celălalt din Piteşti.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Sorin Vădeanu, un brăilean în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unui Audi A8, care se deplasa pe direcţia Buzău-Ploieşti, a intrat într-o depăşire neregulamentară a unui TIR, moment în care s-a izbit frontal de un Logan, care circula regulamentar din sens opus şi la volanul căreia se afla un piteştean în vârstă de 40 de ani. După impact, cele două maşini au fost proiectate în TIR-ul depăşit de brăilean şi într-o autoutilitară, potrivit presei locale prahovene.

Coliziunea frontală dintre cele două autoturisme a fost extrem de puternică, şoferul piteştean murind pe loc, iar maşina marca Audi a luat foc. Atât şoferul brăilean, cât şi ceilalţi doi pasageri au fost scoşi din autoturism înainte ca focul să se aprindă.

La spital au ajuns brăileanul de 35 de ani, în stare comatoasă, dar şi cei doi bărbaţi care-l însoţeau, aceştia din urmă fiind răniţi uşor, însă au rămas internaţi. În cursul zilei de miercuri, şi şoferul brăilean a decedat.

Potrivit site-ului www.observatorulph.ro, la volanul autoturismului Audi A8 se afla brăileanul Sorin Vădeanu, în timp de maşina Dacia Logan era condusă de Dragoş Tomescu, de 40 de ani, din Piteşti. Pasagerii răniţi, în vârstă de 31 şi 33 de ani, sunt din municipiul Brăila, respectiv din localitatea Gemenele.
Categorie articol: 

Comentarii