Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Degetul mijlociu al guvernării PSD-ALDE

Gestul obscen arătat miercuri cu ambele mâini de deputatul PSD Florin Iordache în Parlament nu a fost adresat USR. Nu a fost adresat opozanţilor din politică ori din societate. Degetul mijlociu arătat de Iordache a fost de fapt adresat tuturor românilor cinstiţi, tuturor celor care nu susţin hoţia, minciuna, golăneala politică. Degetul mijlociu al lui Iordache este întruchiparea aroganţei supreme, a bătăii maxime de joc, a iresponsabilităţii totale. Gestul obscen  a fost de fapt pentru România, pentru Bruxelles, pentru Parlamentul European, pentru Comisia Europeană, pentru Uniunea Europeană, pentru NATO, pentru SUA, pentru toţi cei care le-au spus hoţilor care ne conduc că sunt hoţi şi că asta dăunează României.

Pentru că mesajele extrem de dure venite prin intermediul MCV şi rezoluţiei PE din partea UE nu sunt împotriva României şi a românilor. Sunt adresate direct găştii penale de la Putere care, prin acţiunile sale, periclitează grav şansa României şi a românilor la un viitor. Am mai spus-o: cine crede că România are vreo şansă în afara UE şi NATO este ori naiv ori rău intenţionat. Mesajele venite din partea comunităţii europene sunt venite în apărarea românilor şi a României în faţa asaltului unor indivizi certaţi cu legea şi ajunşi vremelnic la conducerea ţării.

Să vină golanii, agramaţii şi incompetenţii de la Putere şi să ne mintă în faţă că de fapt Europa este împotriva României şi a independenţei sale este prea de tot. Dar lor le este extrem de uşor să ne mintă privindu-ne în ochi. L-aţi văzut pe Iordache, care a negat vehement, chiar şi pus faţă în faţă cu imaginile care dovedeau asta, că ar fi arătat vreun gest obscen în Parlament. Golanii politici care ne conduc n-au astfel de probleme. Pot minţi fără să clipească şi să nege evidenţele, să răstălmăcească realitatea şi să transforme negrul în alb şi viceversa. N-au scrupule, n-au onoare, n-au conştiinţă. Au însă tupeul de a-şi aroga dreptul de a fi România. Dacă cineva îi critică pe ei şi acţiunile lor de penali, este catalogat ca fiind duşman al României. Nu, golanii, incompetenţii şi agramaţii de la Putere nu sunt România. Nu reprezintă această ţară. De fapt, sunt convins că nu-i reprezintă nici măcar pe toţi cei care i-au votat - vreo 3 milioane şi un pic de votanţi.

De fapt, se reprezintă doar pe ei şi pe cei de teapa lor. Şi-mi place să cred că nu sunt atât de mulţi. Şi că toată această mascaradă pusă în scenă de PSD-ALDE se va opri în curând. Că aşa ceva nu mai poate continua la nesfârşit. Că această acţiune premeditată împotriva României şi a poporului român pusă la cale de o mână de penali conduşi de un infractor condamnat va lua sfârşit. Şi că toţi vor ajunge să plătească pentru acest act de agresiune la adresa ţării, a românilor şi, în definitiv, a bunului simţ.
Categorie articol: 

Comentarii