Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Decizia Comisiei de Disciplina in cazul Becali a fost aminata

Decizia Comisiei de Disciplina in cazul declaratiilor finantatorului stelist Gigi Becali a fost aminata pentru data de 9 noiembrie.
"S-a acordat un nou temen, pentru aducerea de noi probe, s-a aminat pentru data de 9 noiembrie. Este o problema procedurala, cei de la Comisie au stabilit asta, pentru ca nu erau suficiente probe. Toti trebuie sa aduca probe: si noi, si Muresan, si Corpodean, si Miklos Nagy", a declarat, joi, directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala.
Prezent la audieri, presedintele gruparii CFR Cluj, Iuliu Muresan, a precizat ca Steaua trebuie sa aduca probe ca Gigi Becali nu detine nici o functie oficiala la gruparea din Bulevardul Ghencea. "Stelei i s-a cerut sa dovedeasca ca Becali nu mai indeplineste nici o functie oficiala la club. Daca nu are functie oficiala, atunci de ce vorbeste in numele Stelei. Ma asteptam la acest lucru, insa comisia nu poate trece cu vederea declaratiile lui, pentru ca altfel va continua in acelasi fel. sint foarte nemultumit", a spus Muresan.
Oficialul clujean a adaugat nu a cerut depunctarea echipei Steaua. "Eu m-as multumi ca Gigi Becali sa fie declarat persona non-grata sau sa-si schimbe atitudinea, sa nu mai jigneasca pe nimeni. Asta daca este in stare, daca nu, sa ia tranchilizante. Eu nu am cerut depunctarea, nu mi se pare normal ca atunci cind gresesc spectatorii sau un oficial al clubului, sa fie depunctata echipa. Nu este normal pentru ca echipa munceste, dar nu este normal nici sa nu se ia nici o masura. Eu am cerut sa fie sanctionati", a spus Muresan.
Rugat sa comenteze posibilitatea ca Steaua sa fie depunctata, arbitrul Sorin Corpodean a declarat: "Stiti foarte bine ca nu vreau sa comentez si nici nu ma intereseaza subiectul. Nu pot accepta astfel de declaratii, atit timp cit nu ma simt indreptatit sa fiu apelat cu astfel de cuvinte. Nu pot sa stau la TV, sa fiu jignit, asa cum isi permite domnul George Becali sa ma eticheteze".
Prezent la audieri, arbitrul Miklos Nagy a precizat ca nu este deranjat de aminarea cazului, adaugind ca este pregatit sa se adreseze si instantelor civile, dupa ce se va lua o decizie pe cale sportiva.
CFR Cluj, Corpodean si Nagy au depus memorii la FRF impotriva lui Gigi Becali, dupa ce acesta a facut o serie de declaratii jignitoare si xenofobe la finalul meciului Dinamo-Steaua, scor 1-0.
La finalul derbiului din etapa a VIII-a a Ligii I, Becali l-a facut "hot" si "spagangiu" pe arbitrul Sorin Corpodean, acuzindu-l ca a favorizat echipa Dinamo. Oficialul stelist l-a atacat si pe asistentul Miklos Nagy, pe care l-a numit "tusier ungur". Finantatorul echipei Steaua a vorbit despre o conspiratie, sustinind ca asistentul i-a semnalizat lui Corpodean presupusa lovitura a lui Thereau asupra dinamovistului Moti pentru a o favoriza pe CFR Cluj. "Sa cistige CFR Clujul campionatul, sa ne facem de risul lumii, ca sa ne fure ungurii la noi in tara, sa fim de ris. Asa ne trebuie!", a tunat Becali.
Comisia de Disciplina a FRF a mai decis, joi, ca si cazul CFR Cluj - Dorinel Munteanu sa fie aminat pentru data de 9 noiembrie. "FC Arges nu a vazut dosarul si s-a aminat pentru ca ei sa aiba timp sa-l studieze", a declarat Iuliu Muresan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii