Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deca revine in fruntea Finantelor brailene

Dupa sase luni de exod, dictat in luna martie de conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Ilie Deca revine, incepind de azi, ca titular pe functia de director executiv al Directiei Judetene a Finantelor Publice Braila.
In jumatatea de an scursa de la decizia ANAF, Deca a asigurat, timp de doua saptamini, conducerea Finantelor din judetul Harghita, dupa care a fost numit, incepind cu 1 aprilie, prin Ordin al ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, director general adjunct al Directiei de Solutionare a Contestatiilor din cadrul ANAF.
In tot acest timp, la conducerea DGFP Braila s-au perindat Liviu
Constantin Ilie si Mircea Muntean, omologii lui Ilie Deca la directiile
finantelor judetene din Buzau si, respectiv, Bacau. Primul a plecat de la Braila dupa doar o luna de mandat, iar celalalt s-a reintors la vatra pe 15 iulie. Cinci zile mai tirziu, conducerea interimara a finantelor brailene i-a fost incredintata sefului Administratiei Finantelor Publice a municipiului Braila, Vasile Grosu, care, dupa o saptamina de sefie, a intrat in concediu si i-a delegat competentele directorului executiv al DGFP Braila, Ion Circiumaru.
"Nu am vrut sa dau nastere la nici un fel de discutii. Si asa au existat o multime de interpretari in toata aceasta perioada. Am asteptat scurgerea celor sase luni, conform deciziei ANAF, la finalul carora sa revin pe postul pe care sint titular", ne-a declarat Ilie Deca, lasind de inteles ca, la fel ca si cei care s-au perindat in locul sau la Braila, ar fi avut posibilitatea sa revina la post cu mult inainte de implinirea termenului prevazut de decizia ANAF.
Reamintim faptul ca, pe 17 martie, conducerea ANAF a hotarit schimbarea prin rotatie, pentru o perioada de pina la 6 luni, a 17 directori executivi din cadrul directiilor finantelor publice judetene, a 15 comisari sefi ai sectiilor judetene ale Garzii Financiare, precum si a opt directori executivi din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor. Printre cei vizati s-au numarat directorul executiv al Finantelor brailene, Ilie Deca, si comisarul sef al Garzii Financiare, sectia Braila, Marcel Constantin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii