Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De trei ori femeie

* comedie, suspans, răsturnări de situaţie şi multă multă emoţie la Teatrul "Maria Filotti" sâmbătă, de la ora 19.00

 

 

Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 19,00, la Sala Studio a Teatrului "Maria Filotti", la o săptămână de la proaspăta premieră de la Teatrul NOTTARA, din 21 noiembrie, va avea loc spectacolul DE TREI ORI FEMEIE. Cu o versiune scenică originală, după o idee de Aldo Nicolaj, cu actriţa Claudia Motea, parcă mai convingătoare ca oricând, spectacolul, în regia şi scenariul lui Lucian Sabados, înseamnă comedie, suspans, răsturnări de situaţie şi multă multă emoţie. Trei în unu! Adică, DE TREI ORI FEMEIE!

"Trei posibile ipostaze ale femeii moderne, soţia, amanta, actriţa, sunt topite dramaturgic de regizor într-o poveste unică, ce pleacă de la dorinţa de clarificare şi de înţelegere a tensiunii între femeie şi bărbat în lumea contemporană.

Biografii complexe, destine frânte, dar şi cu alură de luptătoare-amazoană, este chipul care înfăţişează Femeia în încleştare cu Bărbatul, fie el soţ, şef la serviciu sau amant.

Veţi vedea Femeia de lângă noi, care îşi caută cu disperare fericirea, împlinirea, perechea şi, mai ales, locul în lumea modernă.

O actriţă precum Claudia Motea, polivalentă, convingătoare, polisemantică şi ataşată. Spectacolul se constituie într-o demonstraţie de forţă, sensibilitate, umor şi multă, multă EMOŢIE!", spune regizorul Lucian Sabados.

"Ceea ce nu înţeleg, e cum de s-au putut schimba bărbaţii în halul ăsta. Odinioară, nu era aşa. Orice neplăcere ar fi avut, orice belea le-ar fi căzut pe cap, când vedeau o femeie ... nu treceau fără să-i arunce măcar o privire ...chiar dacă aveau de gând să se sinucidă ...când vedeau o gleznă frumoasă....nu le mai ardea de moarte. Draga mea... Pe vremea aceea femeia era totul pentru bărbat. Acum .....", concluzionează Claudia Motea.
Categorie articol: 

Comentarii