Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De ce nu mai beau ruşii Jack Daniels

Agenţia rusă pentru protecţia consumatorului (Rospotrebnadzor) din regiunea Sverdlovsk susţine că marca de whisky american Jack Daniels conţine o substanţă care poate fi folosită şi ca insecticid, relatează postul de radio RFE/RL, preluat de Mediafax.
De altfel, biroul regional al Rospotrebnadzor a anunţat că mărcile de whisky Jack Daniels şi Jim Beam nu îndeplinesc normele sanitare şi a ordonat companiilor regionale să suspende vânzarea produselor. În replică, reprezentanţii Jack Daniels au respins acuzaţiile cu privire la calitatea produselor.
Acuzaţiile intervin în condiţiile în care Agenţia rusă pentru protecţia consumatorului a decis joi închiderea a trei restaurante McDonalds din Moscova, pentru "numeroase încălcări ale normelor sanitare".
Presiunea asupra produselor americane din Rusia a luat amploare, după ce Moscova a interzis pentru un an importurile unor produse alimentare din Statele Unite, Uniunea Europeană, Australia, Canada şi Norvegia, drept răspuns la sancţiunile impuse de Occident pentru criza din Ucraina.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii