Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De când e vizitat de Lucian Căprariu, Podul peste Dunăre creşte ca-n poveşti. De Crăciun e gata!

Apreciez la domnu’ consilier local independent Lucian Căprariu, care în acelaşi timp este însă şi fondator de partid politc, că urmăreşte să aibă cât mai multe locuri de muncă. Pentru că, vorba aia, de asta are nevoie Brăila Nouă: de oameni muncitori care să îşi plătească la timp taxele şi impozitele, ca să aibă apoi ce risipi PSD-ul.

Ziceam că apreciez la dl. independent Căprariu că este muncitor. Uite, de curând am văzut că dumnealui şi-a luat un al 2-lea sau al 3-lea job (nu ştiu sigur), în calitate de PR-ist la Podul peste Dunăre. Serios, cu excepţia deputatului Mihai Tudose, nu am mai văzut pe nimeni care să vorbească atât de frumos şi de implicat despre Podul peste Dunăre.

Independentul Căprariu a anunţat pe contul său de Facebook că va merge aproape zilnic la şantierul Podului ca să vadă cum decurg lucrările. Şi a făcut un prim pas în acest sens, atunci când a apelat la un tip cu dronă, care să filmeze de sus cum înaintează lucrările la Pod.

Şi ce să vezi? Păi, de sus, Podul peste Dunăre înainta cu viteza luminii, fraţioare! Cel puţin asta a lăsat să se înţeleagă independentul Lucian Căprariu de la partidul Brăila Nouă. Toate erau bune, frumoase şi perfecte în relatarea lui Căprariu de la buza Podului.

“Priviţi-l, iată-l cum se ridică mânca-l-ar mama să-l mănânce de Pod, că tare voinic se va face! De Crăciun cred că-i gata” - părea că vrea să ne spună Căprariu.

Staţi, staţi puţin. Şi eu susţin construirea Podului peste Dunăre. Dar asta nu înseamnă că trebuie să devin taliban, să aplaud orice frunză care se mişcă la baza Podului. Există o asociere de firme care a câştigat licitaţia, sunt diriginţi de şantier, mă gândesc că are cine să stea cu bunghiul pe mersul lucrărilor. Da, e bine că şi societatea civilă este interesată de felul în care se construieşte la Pod, dar de aici şi până la a spune că Podul se ridică precum în poveşti e cale lungă.

Din câte am înţeles, încă nu s-a stabilit clar că UE va da banii pentru Pod, aşa că s-ar putea să auzim că acesta se va face cu bani de la buget. E, iar dacă se va ajunge la banii bugetului public, să vezi atunci amănări peste amânări, de-o să spună Căprariu că ăsta nu e Podul pe care îl lăuda el în aprilie 2019. (Podul De Flori)
Categorie articol: 

Comentarii