Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UP DATE: Galerie foto. Nuntă la Dacia Unirea

Sâmbăta trecută, jucătorii de la Dacia Unirea au uitat pentru câteva ore de ghetele de fotbal, de greutăţile financiare pe care le au la gruparea brăileană şi au fost alături de colegul lor Costel Roşu, care în faţa lui Dumnezeu şi-a unit destinul cu cel al Mădălinei. După ce s-au căsătorit civil în urmă cu câteva luni, Mădălina şi fotbalistul de la Dacia Unirea, Costel Roşu, şi-au pus pirostriile, în cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc, începând cu ora 19.45, La Catedrala "Naşterea Domnului". Iar alături de miri au fost naşii, părinţii şi rudele cele mai apropiate.
"Este o zi unică în viaţa mea şi sunt extrem de emoţionat. Mă bucur că la acest important eveniment din viaţa mea vor fi alături de mine toţi colegii de echipă", a spus Costel Roşu.
La petrecerea care a avut loc apoi la restaurant, alături de Costel Roşu au fost toţi colegii de la Dacia Unirea.
"Casă de piatră le doresc. Revenirea lui Costel Roşu la Brăila sper să fie de bun augur pentru echipă. El este un jucător important în angrenajul Daciei Unirea. Şi a revenit la echipa la care s-a lansat în fotbalul mare, cu mult optimism, pe care, trebuie să menţionez, că ni l-a transmis şi nouă", a declarat Valentin Avramescu, preşedintele clubului brăilean.

 
Categorie articol: 

Comentarii