Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A dat buzna într-un imobil din Vădeni şi a fugit cu 8 telefoane şi un televizor

un tânăr de 18 ani, din Vădeni, a ajuns pe mâna poliţiştilor pentru infracţiuni de furt comise în lunile octombrie şi noiembrie • hoţul are acum  de dat explicaţii • alţi doi indivizi suspectaţi de furt au fost prinşi de poliţişti

 

Poliţiştii adună hoţii, unul după altul. La data de 11 decembrie, poliţiştii i-au identificat pe raza judeţului pe trei bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt.

Lucrători din cadrul Postului de Poliţie Comunal Vădeni l-au identificat pe un consătean de 18 ani. Acesta este bănuit că, în perioada octombrie-noiembrie, a pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit de pe raza comunei Vădeni, de unde a sustras 8 telefoane mobile de diferite mărci şi un televizor. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu.

Tot în ziua de 11 decembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi despre un furt de către un brăilean de 39 de ani. Acesta a spus că  persoane necunoscute i-au sustras un flex, două chei mecanice şi două scări.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii i-au identificat pe raza municipiului, pe un brăilean de 47 de ani şi pe un bărbat de 42 de ani, din judeţul Galaţi, cei doi fiind bănuiţi de comiterea furtului. Bunurile sustrase au fost înapoiate proprietarului, iar bărbaţii s-au ales cu dosar penal pentru furt.
Categorie articol: 

Comentarii