Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dascali de nota 5

Ieri s-au afisat rezultatele la examene de titularizare sustinute in ziua de opt iulie, in trei centre: la Gradinita nr. 11, la Grupul Scolar "Panait Istrati" si la "Oncescu" Ianca.
La centrul de examinare organizat la Grupul Scolar Industrial "Panait Istrati", cele mai slabe rezultate s-au inregistrat la educatie fizica si sport, psihopedagogie speciala, educatie muzicala, matematica, transporturi, geografie.
La educatie fizica s-au inscris la examen 11 candidati dintre care sapte nu s-au prezentat. Doar un cadru didactic din cele patru ramase in cursa a reusit sa obtina peste nota 7.00. Georgeta Verman a luat 3.80 iar Bogdan Gradisteanu nu mai mult de 1.35. In ceea ce priveste disciplina psihopedagogie speciala, la examen s-au prezentat trei candidati, din cei patru inscrisi initial, care au luat sub nota 4.00: Anca Mircea - 3,95, Manuela Cazan - 3.70, Mihaela Neata - 2.35. La disciplina educatie muzicala s-a prezentat la examen doar Rodica Mitu care a obtinut 3.90. La matematica din doua candidate douar una a luat peste cinci; Mioara Georgescu a cunoscut materia de nota 1.75. La transporturi s-a prezentat la examen Constantin Roman care a luat 4.60 iar la geografie, prezenti au fost doar trei candidati din sapte. Cei prezenti au inregistrat note sub 7.00. Daniela Oprea a luat doar 4.25.
La limba si literatura engleza s-au prezentat la examen 12 candidati. La aceasta materie s-au inregistrat cele mai mari note, o nota de 10, cinci peste 9.00, doua peste 8.00, trei peste 7.00 si doar una peste 5.00. Nota maxima a fost adjudecata de Elena Stroe, 10. La mecanica s-au duelat sapte candidati. Dintre acestia sase au luat peste nota 7.00 iar unul peste 6.00. Gabriela Panait a obtinut nota 8.70. La franceza s-au prezentat la examen sapte candidati, sase dintre acestia au luat 7.00 sau peste 7.00. Cea mai mare nota a obtinut-o de Gabriela Dima - 9.00. La limba si literatura romana au sustinut examenul de titularizare 10 cadre didactice, dintre care trei au luat note sub 5.00. Cea mai buna nota ii apartine lui Flori Neculai - 8.60. Sub cinci au luat: Marius Lungu - 4.25 si Nicoleta Sandu - 4.00. De asemenea la educatie speciala muzicala cea mai mare nota inregistrata a fost 8.90 obtinuta de Eduart Petrescu. La electronica, automatizari si telecomunicatii nota maxima ii apartine Elenei Tataru - 9.00. La invatatori cele mai mici note au fost obtinute de: Violeta Surdu - 3.90 si Ionela Capbun - 2.85. La biologie, religie si educatie tehnlogica s-au obtinut note bune, dar nu foarte mari. La disciplina fizica din cei cinci candidati inscrisi, la examen nu s-a prezentat nici unul.
La gadinita nr. 11 au fost inscrisi 79 de candidati, dintre acestia noua fiind absenti si un candidat a renuntat. Doar patru au obtinut note sub cinci. Cea mai mare medie, 9.80 a fost obtinuta de Adriana Bajan.
La centrul de examen de la "Oncescu" Ianca au fost 240 de candidati pentru 13 discipline, cei mai multi inscrisi fiind la invatatori, matematica si limba romana. La biologie, din doi candidati nu s-a prezentat nici unul, iar la alimentatie publica a fost unul singur. Din cei trei candidati de la educatie fizica unul nu s-a prezentat si altul a obtinut nota sub cinci.
Rezultate bune au candidatii de la Geografie, unde din 22 de inscrisi si doi neprezentati, doat trei au luat note sub cinci. Nota maxima ii apartine Corinei Ciupala - 8.95. Si la Istorie au fost note bune, un singur rezultat sub cinci, nota cea mai buna apartinind profesorului Dorel Onosa. La limba engleza s-au obtinut rezultate bune, cea mai mare medie fiind 8.50 si apartine profesoarei Sandica Damache. La limba romana cea mai mare medie a fost 9.10 si apartine Corneliei Rotaru, iar la matematica nota maxima a fost 9.25, a profesoarei Ligia Trufas. La religie au fost sase candidati, din care doi nu s-au prezentat. Cea mai mare medie ii apartine Marianei Serbanescu - 8.40.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii