Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE/VIDEO: Dasaev s-a predat. Ce spune principalul suspect despre înjunghierea celor doi sportivi

În urmă cu câteva minute, interlopul Dasaev, principalul suspect în cazul înjunghierii celor doi baschetbaliști americani de la Cuza Sport, s-a predat autorităților.

 

UPDATE 12.05 : Dasaev se apără. Am răspuns unor agresiuni

Ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, Dasaev a stat de vorbă cu jurnaliștii pentru a-și susține nevinovăția. El a spus că sportivii l-ar fi atacat, el fiind efectiv victima. ”Am răspuns unor agresiuni din partea acestor sportivi. Atâta tot. A fost ceva inopinat. Ei erau în zona băii și nu lăsau pe nimeni să treacă. Le-am cerut voie, mi-am cerut dreptul de a trece spre baie. Ei erau beți și se certau cu altcineva, au crezut că sunt și eu cu ceilalți. Au răspuns cu loviri. Atât a fost”. Dasaev ne-a arătat și rana pe care o are pe obraz, una destul de adâncă, spunând că a fost tăiat de unul dintre sportivi. ”Rana este din seara respectivă. Am am fost tăiat cu un breloc ceva. Nu știu exact. (...) Ei loveau pe toată lumea, parcă erau drogați”.

Mai multe detalii pe acest subiect în ediția print de mâine a cotidianului nostru.

 

El era căutat încă din noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce, împreună cu locotenenții săi, i-a atacat cu sticle și cuțite pe cei doi sportivi. Incidentul a avut loc pe Terasa ”Music Pub” de lângă patinoar. Dasaev și oamenii lui i-au atacat violent pe sportivi apoi au fugit de la locul faptei.

Acum câteva minute, Dasaev s-a predat de bunavoie și va pleda nevinovat, pentru că, din punctul lui de vedere, el este de fapt victimă.

Vom reveni.

Iata ce spune Dasaev despre înjunghierea celor doi sportivi​

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii