Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dasaev nu scapă

trimis în judecată pentru tentativă de omor, inculpatul Daniel Gabriel Husein a mai primit o lună de arest • la data de 7 iunie, Tribunalul Brăila a menţinut măsura arestului preventiv faţă de Dasaev până la data de 6 iulie

 

Inculpatul Daniel Gabriel Husein, zis “Dasaev”, rămâne în arest încă o lună. Vineri, 7 iunie, magistraţii Tribunalului Brăila au dispus prelungirea măsurii preventive luată faţă de inculpat pentru perioada 7 iunie - 6 iulie inclusiv. Brăileanul acuzat de tentativă de omor a contestat măsura.

Atacatorul de la Terasa „Music Pub” a fost trimis în judecată de procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în listă fiind în total 9 inculpaţi. Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev, va fi judecat pentru infracţiunile de tentativă de omor, port ilegal de armă albă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Alţi 4 inculpaţi sunt acuzaţi de tulburarea ordinii publice, 3 paznici din club de mărturie mincinoasă şi un bărbat din Focşani pentru favorizarea infractorului. Dosarul a fost trimis Tribunalului Brăila pentru soluţionare. Nu a început însă efectiv judecata.

Reamintim că Dasaev a ajuns în spatele gratiilor, după ce procurorii l-au acuzat că ar fi înjunghiat doi sportivi ai Cuza Sport, de origine americană, în seara zilei de 15 septembrie 2018, pe holul băii terasei “The Music Pub” de lângă patinoar. Conflictul a fost unul spontan. Cei doi baschetbalişti au ajuns la spital şi au intrat direct în sala de operaţie. Dasaev a fost arestat pentru tentativă de omor, încă de la început acesta fiind principalul suspect.
Categorie articol: 

Comentarii