Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Dasaev, mandat de arestare pentru 29 de zile

UPDATE: Judecătorii Tribunalului Brăila au admis propunerea procurorului și au dispus arestarea preventivă a lui Dasaev, pentru 29 de zile. Procurorul a arătat în fața instanței că lăsarea în libertate a inculpatului reprezintă pericol pentru ordinea publică, faptele de care este acuzat fiind comise cu violență. Vom reveni.

 

VIDEO: Dasaev a ajuns la Parchet și va fi dus la instanță cu propunere de arestare. ”Sunt nevinovat”, a fost singura declarație

* reținut pentru infracțiunea de tentativă de omor calificat, Husein Daniel Gabriel, cunoscut sub porecla Dasaev, a fost adus de polițiștii de la Investigații Criminale la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila * procurorul îl va prezenta pe Dasaev intanței de judecată și va cere arestarea preventivă

 

Acuzat de comiterea infracțiunilor de tentativă de omor calificat, port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice,  Husein Daniel Gabriel, cunoscut sub porecla Dasaev, a fost adus de polițiști la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. Cu cătușele la mâini, Dasaev a fost scos din mașina poliției și condus de ofițerii de la Serviciul Investigații Criminale la procurorul criminalist Mircea Ciutac.

Procurorul îl prezintă pe Husein instanței de judecată, respectiv Tribunalului Brăila, unde va cere arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile. Judecătorii vor decide.

Oricum, Dasaev și-a petrecut o noapte în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, ieri, față de acesta fiind emisă ordonanță de reșinere pentru 24 de ore. Rămâne de văzut acum dacă atacatorul din Music Pub va rămâne sau nu în spatele gratiilor. ”Sunt nevinovat”, a fost singura declarație a suspectului.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii