Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dansul, muzica si teatrul - alternative la consumul de droguri

Duminica, Consiliul Local al Tinerilor (CLT) Braila si Fundatia pentru Mileniul III au incheiat saptamina dedicata luptei impotriva drogurilor, manifestari organizate cu prilejul Zilei Internationale Impotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri. Strategia acestei saptamini a fost aceea de a promova alternative de petrecere a timpului liber pentru tineri, astfel incit ei sa nu fie tentati sa apeleze la droguri ca sa se distreze.
Astfel, pe ringul discotecii "Holiday" s-au derulat activitati cu caracter educativ si distractiv, concursurile de dans au fost prezente in fiecare zi, iar cei mai talentati tineri au fost premiati. De asemenea, membrii trupei de teatru a CLT au prezentat o sceneta cu tema "Ce scurt e drumul de la extaz la agonie", iar citeva trupe de tineri din Braila si Buzau au sustinut miniconcerte, dupa ce si-au adaptat textele astfel ca mesajul transmis prin piesele pe care le-au interpretat sa fie impotriva consumului de droguri. Pe parcursul intregii saptamini, voluntarii CLT si ai Fundatiei pentru Mileniul III au distribuit fluturasi cu mesajul "Spune NU drogurilor!" si alte materiale informative.
"Pe tot parcursul saptaminii dedicate luptei impotriva drogurilor, la “Disco Holiday” s-au perindat peste 1.400 de tineri, cu virsta cuprinsa intre 10 si 25 de ani, fapt ce ne-a determinat sa propunem pentru aceasta saptamina mai multe activitati decit pina acum. Dintre cele mai importante amintim un miniconcert oferit de DJ Iulian din Brasov, o seara de muzica rock traditional, concurs de bike si rolle, concurs pentru copii si multe alte surprize. Toate aceste activitati se vor desfasura cu sprijinul primarului Constantin Cibu, dar si cu sprijinul logistic oferit de viceprimarii Daniela Vasioiu si Lucian Tilea si al deputatului Mihai Tudose" ne-a precizat Dumitru Girbacea, presedintele CLT.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii