Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniela Corban este, de astăzi, jucătoarea echipei HC Dunărea

• handbalista de 21 de ani s-a acomodat deja cu atmosfera de la Brăila, pentru că a evoluat pentru formaţia pregătită de Florentin Pera la “Cupa Dunărea”

 

Conducerea echipei HC Dunărea o va legitima, astăzi, la Federaţia Română de Handbal pe Daniela Corban, înţelegerea fiind valabilă până la finalul acestei ediţii de campionat. Handbalista a jucat deja pentru formaţia brăileană la “Cupa Dunărea”.

“Daniela Corban va fi legitimată şi va putea juca pentru HC Dunărea în deplasarea de la Braşov. Ea semnează până la finalul campionatului şi după aceea sperăm să parafăm o înţelegere pe o perioadă mai mare. Vrem să ne întărim lotul cu jucătoare tinere de perspectivă”, ne-a declarat George Caranica, preşedintele clubului HC Dunărea Brăila.

Medaliată cu aur la mondialul U18 şi cu bronz la cel rezervat categoriei de vârstă U20, Daniela Corban revine pe teren după o perioadă de 9 luni în care a suferit o accidentare destul de gravă. Jucătoarea de 21 de ani se află la al doilea sezon competiţional în Liga Naţională. Ea şi-a făcut debutul în acest eşalon anul trecut la Corona Braşov, iar în acest sezon competiţional a fost legitimată la AHCM Slobozia.

În perioada junioratului, handbalista originară din Galaţi a evoluat şi la LPS Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii