Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Brăteanu - vicecampion naţional la triatlon, categoria Masters

După doi ani în care a luat doar pulsul concursului de triatlon, brăileanul Daniel Brăteanu a participat în 2011 la patru dintre cele cinci concursuri programate în calendarul competiţional şi după evoluţii foarte bune a devenit vicecampion naţional la Masters.
Brăteanu a câştigat primul concurs, cel de la Vama Veche, s-a clasat pe locul al doilea la Tuşnad, iar la Reci a ocupat ultima treaptă a podiumului de premiere. La cel de-al patrulea triatlon, cel de la Mamaia, care a fost unul internaţional, brăileanul s-a clasat pe poziţia a cincea.
"Fac sport de plăcere, pe banii mei şi mă bucur că în acest an am reuşit să obţin locul al doilea la categoria de vârstă peste 30 de ani, în condiţiile în care pe lângă noi, amatorii, au concurat şi sportivi profesionişti. Nu este uşor să concurezi la triatlon pentru că trebuie să înoţi un kilometru şi jumătate, urmează proba de ciclism, pe distanţa de 40 kilometri apoi cea de alergare, de 10 kilometri, fără niciun fel de pauză, decât cea necesară schimbării echipamentului", a declarat Daniel Brăteanu.
Tot în acest an Daniel Brăteanu a participat şi la două curse Mountain Bike, la Gârboavele şi la Babadag şi pe ambele le-a câştigat.
"Îmi place şi acest gen de sport, este costisitor pentru că ai nevoie de cel puţin două biciclete, funcţie de traseul pe care îl ai de parcurs, dar satisfacţia este mare atunci când eşti pe prima treaptă a podiumului. Cum concursurile de triatlon s-au încheiat, în această toamnă voi mai participa la o cursă de Mountain Bike, la Şugaş Băi, pe care mi-aş dori de asemenea să o câştig", a mai adăugat Daniel Brăteanu.
Categorie articol: 

Comentarii